Râpés de pommes de terre

Râpés de pommes de terre

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Râpés de pommes de terre. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Râpés de pommes de terre is one of the most favored of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Râpés de pommes de terre is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Râpés de pommes de terre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Râpés de pommes de terre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Râpés de pommes de terre is 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Râpés de pommes de terre estimated approx 20 minutes de préparation / 40 minutes de cuisson*.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Râpés de pommes de terre using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

recette qui me rappelle des souvenirs d'enfance

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Râpés de pommes de terre:

  1. 1 douzaine de pommes de terre
  2. 2 oignons
  3. 3 œufs
  4. persil
  5. farine
  6. sel, poivre
  7. huile de tournesol

Steps to make to make Râpés de pommes de terre

  1. Éplucher les pommes de terre et les oignons. J'arrive environ à 1800 grammes de patates pour donner une indication sur la masse préparée...
  2. Râper ces ingrédients à l'aide d'une râpe ou d'un robot ménager. Si vous n'avez pas le deuxième ustensile, vous avez tout mon respect !
  3. Ajouter 6 brins de persil plat finement ciselés.
  4. Casser les 3 œufs et les battre dans un récipient à part. La couleur doit être uniforme (et jaune si tout se passe bien). Une fois cela fait, incorporer les œufs au reste de la préparation. Bien mélanger. Saler et poivrer.
  5. Ajouter 2 cuillères à soupe de farine (je les incorpore en général par paire) et mélanger le tout. Renouveler 4 fois cette opération (et si vous savez bien compter, au total et pour ces proportions, on arrive à 10 cuillères...). Vérifier l'assaisonnement (c'est pas cuit mais on goûte quand même !!!)
  6. Faire chauffer de l'huile de tournesol dans une poêle (ou deux, ou quatre,... Plus vous avez de poêles, plus ça va vite à cuire !)
  7. Lorsque le tout est bien chaud, prendre une bonne cuillère de la mixture et l'étaler dans la poêle. On y va pas comme un bourrin sur la quantité pour pouvoir en placer 2 à 3 dans la même poêle. A faire dorer sur les deux côtés...
  8. Plus qu'à vider le saladier petit à petit dans la poêle (vous regrettez de pas avoir pris les 4 poêles, hein ?)
  9. Bonne dégustation (accompagné par exemple de salade de tomates fraîches et d'un p'tit jambon fumé sympathique !)

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not require to discover them yet only if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Favorite Râpés de pommes de terre. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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