Tartes aux pommes

Tartes aux pommes

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Tartes aux pommes. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tartes aux pommes is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Tartes aux pommes is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tartes aux pommes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tartes aux pommes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tartes aux pommes is 6 tartes individuelles. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tartes aux pommes estimated approx 35 minutes.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Tartes aux pommes using 13 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve that.

De jolies tartes aux pommes 🍏 🍎 #tarte #sucré #tarteauxpommes #mel_et_sa_cuisine

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tartes aux pommes:

  1. 2 pâtes sablés
  2. 3 pommes pink lady
  3. Cassonade ou sucre pour la cuisson
  4. Pour la crème anglaise :
  5. 3 jaunes d’œufs
  6. 40 gr maïzena
  7. 100 gr sucre
  8. 50 cl lait entier
  9. 2 sachets sucre vanillé
  10. Pour le glaçage
  11. 1 sachet nappage vahiné
  12. 4 cuillères à soupe sucre
  13. 10 cl d’eau

Instructions to make to make Tartes aux pommes

  1. On commence par préparer la crème pâtissière: Dans une casserole verser le lait et la vanille et chauffer à feu moyen.
  2. Dans un saladier verser les jaunes d'œufs puis le sucre. Blanchir à l'aide d'un fouet manuel.
    Ajouter la maïzena et l'incorporer.
  3. Verser le lait tout doucement sur le mélange jaune d'œuf et fouetter tout doucement, verser le reste de lait et fouetter le tout afin d’éviter les grumeaux.
  4. Transvaser le tout dans la casserole et faire cuire tout en touillant à l'aide d'une cuillère en bois ou une Maryse afin que la pâte n'attache pas jusqu’à ce que la crème épaississe. Retirer du feu verser dans un saladier, couvrir à même la crème pâtissière avec un film plastique. Laisser refroidir.
  5. On passe à la pâte brisée : prendre une pâte brisée et à l’aide de vos moules individuels faire 3 ronds (laisser un cm de plus autour du moule afin d’avoir la hauteur des moules) puis piquer le fond des tartes.
  6. On passe aux pommes : Eplucher les pommes et les couper en fine lamelles, arroser de jus de citron pour qu'elles ne jaunissent pas.
  7. Préchauffer le four à 180 C
  8. Verser la crème pâtissière sur la pâte et lisser la surface. Puis vous pouvez disposer les tranches de pommes de la façon que vous souhaitez (rond, rosace…)
  9. Saupoudrer les tartes de cassonade ou de sucre,
  10. Cuire au four durant 35 minutes ou jusqu’à ce que la surface soit bien dorée et la pâte cuite.
  11. Retirer du four et réaliser le nappage
  12. Mélangez dans une casserole, 1 sachet de Nappage Vahiné pour tartes et 4 cuil. à soupe de sucre.
  13. Délayez avec 10 cl d’eau.
  14. Portez à ébullition sans cesser de tourner. Au premier bouillon, retirez du feu.
  15. Etalez à l'aide d'un pinceau sur vos tartes. Laissez prendre quelques minutes.
  16. Ici on aime rajouter de la chantilly et une boule de glace ! Bon appétit 😋 !

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them yet just if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Tartes aux pommes. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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